Miesiarka spiralna typu MSA

Miesiarka spiralna MSA z dzieżą wyjezdną służy do miesienia surowców piekarskich w celu sporządzenia ciasta. Najważniejsze cechy miesiarek spiralnej MSA IBISART:

• Bardzo dobre parametry miesienie i napowietrzenie ciasta; nawet przy niewielkiej ilości ciasta w dzieży,
• Wzmocniona konstrukcja maszyny;w szczególności głowicy i miesidła zapewnia trwałość przy intensywnym miesieniu nawet bardzo "mocnego ciasta",
• Sterowanie miesiarki wykonane jest z podzespołów światowych producentów, które gwarantują bezproblemową i długotrwałą obsługę. Opcjonalnie można wybrać spośród trzech rodzajów sterowania:

- manulne-ręczne, automatyczne,
- z pulpitem membranowym,
- automatyczne z ekranem dotykowym,

• Miesiarka standardowo pracuję na dwóch roboczych prędkościach robocze. Opcjonalnie można wybrać miesiarkę z płynną regulację obrotów.
• Wszystkie miesiarki wyposażone są w laserowy pomiar temperatury ciasta oraz bezpośrednie doprowadzenie wody.

MIESIARKA MRA z wymiennym narzędziami. Przy zastosowanie specjalnych miesideł , ubijaków ramowych ,rózg rozszerzamy możliwości wyrabiania bardzo luźnych ciast i dużego asortymentu mas cukierniczych.